KBL FAB Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cable trading and technical support
 2022.10.03 02:52  
special and non standard cables 
Quick contact
Tel.: +36 30  933 0279
       +36 30 645 1471
Site:
    1106 Bp., Tárna u. 1-3.
Choose language
Céginfó
Cégünk, a KBL FAB Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.1998-ban alakult elsősorban azzal a célból, hogy a hazai piacon speciális kábelek forgalmazását kezdje meg, szem előtt tartva a termékekkel szemben elvárt magas műszaki követelményeket és minőségi igényeket.

A forgalmazott termékek többnyire irányítástechnikai- és műszerkábelek, de emellett hagyományos erőátviteli kábelek, vezetékek és villamos szerelési anyagok is megtalálhatók a termékkínálatban.

Az elmúlt években sikerült több hazai és külföldi nagyberuházásban beszállítóként részt venni, önállóan illetve kivitelező cégekkel közösen indulva a projekteken.

Cégünk felismerte az ipari követelményrendszereket és számolt azok jövőbeni változásával, így az elsők között vezettük be az ISO minőségbiztosítási rendszert 1998-ban, hogy vevőink igényeihez jobban idomuljon saját szervezeti működésünk.

Szakembereink, partnereink (gyártó, szakkivitelező, tervező cégek szakemberei, konzulensei) a tervezéstől a beépítésig nyújtanak tanácsadást, segítenek kiválasztani az optimális megoldást a rendelkezésre álló információk és vevői erőforrások ismeretében.

A vevőkkel folytatott folyamatos kommunikáció és visszacsatolás segít bennünket abban, hogy fejlesszük ismereteinket és új megoldásokat keressünk partnereink még teljesebb megelégedettségére.

Vevőkörünkben egyaránt megtalálhatóak az olajipar, vegyipar hazai meghatározó szereplői, valamint

  • építőipari cégek,
  • távközlési adatátvitellel foglalkozó cégek,
  • elektromos hálózatok tervezésével és kiépítésével foglalkozó cégek,
  • biztonságtechnikai cégek,
  • kivitelező cégek,
  • kiskereskedelmi cégek,

akikkel a hosszú évek alatt jól működő és kölcsönös bizalmon alapuló partneri kapcsolatot alakítottunk ki.

Annak érdekében, hogy vevőinknek mindig megfelelő minőségű irányítástechnikai-, műszerkábeleket, jelzőkábeleket tudjunk szállítani, körültekintően választjuk meg forrásainkat, gyártóinkat. A döntési szempontok meghatározása során nem az ár az elsődleges, bár fontos tényező, hanem a garantált minőség, megbízhatóság.

A magas termékminőség, a szállítói pontosság, őszinteség és vevőcentrikusság biztosítja jelenlegi és jövőbeni vevőink elégedettségét és bizalmát cégünk iránt.

Actual copper rate
a:1:{s:11:"htmlcontent";s:347:" Rézár változás ";}
Szavazások
  Hogyan talált rá a cégünkre?
Login
Login Name

Password

Rézárfolyam
Click on the picture
Update Notification
Enter the email to be notified about changes of the website:
Unsubscribe
all languages
2007 - design by Gradev Bt. - Stylesheet by osBusiness - powered by eGroupWare and osBusiness
2008 © KBL FAB Kft.